office@royaln.ro
Luni - Vineri: 08:00 - 17:00
Sâmbătă: 08:00 - 13:00

30

ani

experiență

Suntem aici pentru tine.

Înființată în anul 1993 în Câmpina, un oraș industrializat situat strategic în centrul României, ROYAL N este o companie specializată, recunoscută în România, ce are că obiect de activitate importul, comerțul și distribuția unei game complete de produse și echipamente pentru instalații termice, sanitare, de ventilație și aer condiționat, precum și gama completă de servicii aferente.

ROYAL N este leader de piață în România în ceea ce privește distribuția de produse și echipamente complete pentru instalații termice, sanitare, de ventilație și aer condiționat.

Misiune, viziune și valori

Misiune

Misiunea noastră este de a deveni partenerul principal al instalatorilor în ceea ce privește eficiența energetică a tehnologiilor propuse, precum și raportul calitate/preț al produselor și serviciilor, oferind o gamă completă de produse și servicii și o bună acoperire națională.

Misiune
Viziune

Viziune

Ne propunem să consolidăm în continuare poziția noastră de lider pe piața produselor și echipamentelor destinate instalațiilor termo-sanitare, de ventilație și aer condiționat. Avem în vedere promovarea susținută a calității și competitivității, orientarea noastră fermă către viitor și rolul de pionieri în adoptarea noilor tehnologii în domeniul instalațiilor. Vizăm să fim un model incontestabil de profesionalism și responsabilitate în industrie.

Valori

Profesionalismul, eficiența, flexibilitatea, onestitatea, corectitudinea și protejarea mediului înconjurător sunt valorile în care credem și pe care le respectăm atât în activitatea noastră, cât și în relațiile cu partenerii.

Valori