office@royaln.ro
Luni - Vineri: 08:00 - 17:00
Sâmbătă: 08:00 - 13:00

Promovăm cele mai noi tehnologii și produse din domeniu.

Cu o experiență de 30 de ani în domeniul importului și distribuției reușește cu succes să ofere un portofoliu de peste 60 de grupe de produse aflate pe stoc. Compania noastră asigură produse pentru instalații, consultanță și service companiilor profesioniste specializate în domeniul instalațiilor (revânzători, firme de distribuție, de montaj sau de construcții, rețele DIY). Royal N are o legătură strânsă cu instalatorii din România, pentru care organizează prezentări tehnice, informându-i despre noutățile în domeniu și ajutându-i să pună în practică noile tehnologii.

Venim în întâmpinarea clienților noștri printr-o rețea de distribuție bine organizată.

Aceasta constă în 3 depozite (Câmpina, București, Buzău), fiecare coordonate de către un director zonal, care au propria logistică adaptată zonei și care acoperă întreg teritoriul României, precum și printr-o echipă dedicată implicate direct în procesul de vânzare. Royal N oferă clienților săi și posibilitatea livrării prin flota auto proprie constând în 19 autovehicule comerciale cu routing predefinit.

Fiecare firmă parteneră este alocată unuia dintre managerii de zona care, împreună cu colegii din departamentele logistică și facturare, asigură tot suportul necesar de la preluarea comenzii și până la livrare.