Aboneaza-te la Newsletter

Nu trimitem spam!

Furnizorii nostri

Login Distribuitori

Fondital prezinta radiatorul din aluminiu Solar in 2 game S5 si Super

Joi 18 Iulie 2013
Investiția în cercetare și dezvoltare, căutarea unor soluții inovatoare pentru a răspunde cerințelor în schimbare și mai specifice ale utilizatorilor finali, oferindu-le produse de calitate și, în același timp, respectând mediul natural, urmarirea acestor obiective,acestea sunt convingerile in pe baza carora Grupul FONDITAL a proiectat două categorii de radiatoare S5 și Super, din care face parte si radiatorul Solar.

Cele două game lansate pe piață, capabile de a depăși orice performanță în domeniul de încălzire, născute dintr-un proiect de cercetare înființat în colaborare cu Universitatea din Milano, au obiectivul de a îmbunătăți performanța oferita de seriile anterioare de radiatoare pentru a asigura produse cu aceeași performanță mecanică si randament, care să permită o reducere a greutății și, astfel, o inertie termica mai buna. Acest lucru a dat naștere la S5 gama de radiatoare din aluminiu cu cel mai bun raport putere greutate și produs unic, care se poate lauda 4 brevete de invenție, și Super, care prezintă chiar 5 brevete.

Generatia S5 și Super posedă un brevet pe parte ornamentala (întrucât acestea păstrează același design estetic și aceeași finisare meticuloasă a tuturor radiatoarelor anterioare FONDITAL) și un brevet pentru structura lamelelor laterale, tehnologie dezvoltata pe baza simularilor si testelor termo-fluido-dinamice in camera climatica.
Un alt brevet sunt deschiderile(fantele) de pe partea posterioara a radiatorului, care permit un schimb de căldură mai mare prin convecție. Ultimul brevet se refera la noul dop de etansare al radiatorului.
Noul dop fabricat din otel acoperit cu aluminiu pentru a evita coroziunea si tratat cu Alleternum(rasina brevet Fondital) nu este sudat spre deosebire de gama anterioara, etanseitatea fiind asigurata de o garnitura o-ring, astfel eliminand acel buzunar din dopurile anterioare unde se depuneau reziduuri din instalatie.
Noul dop nu prezintă suduri,fiind eliminata problema bavurii din zona dopului rezultata din procedeul de sudura astfel eliminand problema coroziunii din partea inferioara a radiatorului.

Mai puternic, mai ușor, cu un raport mai bun greutate / putere, radiatorul Solar S5/Super FONDITAL prezintă pe scurt, un randament mai mare, costuri scazute la transport , economie de energie datorita volumului redus de agent termic.

Ca si gamele anterioare S5 și Super au, de asemenea, o rezistență la presiune de spargere de până la 60 bar.

La dimensiunea interax/profunzime 600/100, elementul Solar S5 are o putere termică de 172,7 W la ΔT 60K.


Galerie Video

Dop InovativAripioareleRadiatoarele din aluminiu