office@royaln.ro
Luni - Vineri: 08:00 - 17:00
Sâmbătă: 08:00 - 13:00

Politica de Confidențialitate

Ultima actualizare: 18.07.20231. Introducere

Bun venit pe royaln.ro (denumit în continuare "Site-ul"). Royal N SRL (denumit în continuare "noi", "nostru" sau "compania") respectă confidențialitatea vizitatorilor și utilizatorilor noștri și ne angajăm să protejăm informațiile personale pe care ni le furnizați prin intermediul Site-ului. Această Politică de Confidențialitate vă explică cum colectăm, utilizăm, dezvăluim și protejăm informațiile personale ale utilizatorilor noștri.


2. Informații colectate

2.1 Informații furnizate de dvs.

În timp ce utilizați Site-ul, vă putem solicita să furnizați anumite informații personale care ne permit să vă identificăm sau să vă contactăm. Aceste informații pot include, dar nu se limitează la:

  • Adresa de e-mail;
  • Nume și prenume;
  • Număr de telefon.

2.2 Informații colectate automat

Atunci când vizitați Site-ul, automat colectăm anumite informații despre dispozitivul și navigarea dvs., inclusiv adresa IP, informațiile despre browser, informațiile despre sistemul de operare și alte detalii similare. Aceste informații sunt colectate în mod automat prin utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii de urmărire.


3. Utilizarea informațiilor

Utilizăm informațiile colectate în următoarele scopuri:

  • Pentru a furniza și a personaliza serviciile noastre;
  • Pentru a comunica cu dvs. și a vă oferi asistență clienți;
  • Pentru a analiza și a îmbunătăți Site-ul nostru;
  • Pentru a vă oferi oferte, informații și mesaje promoționale relevante.

4. Divulgarea informațiilor

Noi nu vindem, nu închiriem și nu transferăm informațiile dvs. personale către terți în afara contextului specificat în prezenta Politică de Confidențialitate, fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor în care suntem obligați să facem acest lucru prin lege.


5. Securitatea informațiilor

Noi implementăm măsuri tehnice și organizaționale adecvate pentru a proteja informațiile personale pe care le colectăm și le procesăm. Cu toate acestea, rețineți că nicio metodă de transmitere a datelor pe internet sau de stocare electronică nu este complet sigură, iar niciun sistem nu poate garanta securitatea absolută.


6. Drepturile utilizatorilor

În conformitate cu legislația privind protecția datelor aplicabilă, aveți anumite drepturi referitoare la informațiile personale pe care le furnizați. Aceste drepturi pot include dreptul de a accesa, corecta, șterge sau restricționa utilizarea informațiilor dvs. personale. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact de mai jos.


7. Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau a modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment, fără notificare prealabilă. Vă recomandăm să consultați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări. Data ultimei actualizări va fi menționată la începutul acestei Politici de Confidențialitate.


8. Contact

Dacă aveți întrebări, nelămuriri sau solicitări referitoare la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați: