office@royaln.ro
Luni - Vineri: 08:00 - 17:00
Sâmbătă: 08:00 - 13:00

Termene și Condiții

Ultima actualizare: 08.08.20231. Introducere

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termene și Condiții înainte de utilizarea site-ului nostru. Accesul și utilizarea site-ului implică acceptarea și respectarea acestor Termene și Condiții în întregime.


2. Utilizarea site-ului

Site-ul nostru este destinat exclusiv scopurilor de informare și prezentare a produselor noastre. Nu se realizează tranzacții comerciale sau plasarea de comenzi prin intermediul acestui site. Pentru a ne contacta sau a primi actualizări și oferte speciale, vă putem solicita adresa de e-mail, pe care o veți furniza voluntar.


3. Drepturi de proprietate intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală referitoare la conținutul și materialele prezentate pe acest site sunt rezervate și aparțin Royal N SRL. Este interzisă copierea, distribuirea sau utilizarea acestor materiale în orice mod fără acordul scris al Royal N SRL.


4. Limitarea responsabilității

Site-ul nostru este oferit "așa cum este", fără nicio garanție implicită sau explicită în ceea ce privește disponibilitatea, acuratețea sau conținutul informațiilor prezentate. Royal N SRL nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice prejudicii directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestui site.


5. Protecția datelor cu caracter personal

Vă asigurăm că respectăm confidențialitatea datelor dvs. cu caracter personal și că utilizăm adresele de e-mail colectate doar în scopurile specificate în Politica noastră de Confidențialitate. Nu vom partaja adresele de e-mail cu terți fără consimțământul dvs.


6. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la acești Termene și Condiții, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai jos: