Aboneaza-te la Newsletter

Nu trimitem spam!

Furnizorii nostri

Login Distribuitori

Companie

Infiintata in anul 1993 in Campina, un oras industrializat situat strategic in centrul Romaniei , ROYAL N este o companie specializata, recunoscuta in Romania, ce are ca obiect de activitate importul, comertul si distributia unei game complete de produse si echipamente pentru instalatii termice, sanitare, de ventilatie si aer conditionat, precum si gama complete de servicii aferente ROYAL N este leader de piata in Romania in ceea ce priveste distributia de produse si echipamente complete pentru instalatii termice, sanitare, de ventilatie si aer conditionat.

Adaptati la cerintele pietei


Am incercat sa facem lucrurile in timp, fiind deschisi la nou si lucruri indraznete. Am incercat sa construim in cei 20 de ani de activitate ceva care sa dureze, imbinanad servicii si tehnologii de ultima ora cu produse care sa ofere varietate si noi oportunitati de optimizare a afcerilor din domeniul instalatiilor,sa integram provocari pentru a face lucrurile sa evolueze. Am incercat sa crestem cantitativ si calitativ, facandu-ne utili pentru clienti, indispensabili. Si am reusit ...

MISIUNE:
Misiunea noastra este de a deveni partenerul principal al instalatorilor in ceea ce priveste eficienta energetica a tehnologiilor propuse, precum si raportul calitate/pret al produselor si serviciilor, oferind o gama completa de produse si servicii si o buna acoperire nationala.

VIZIUNE:
Sa ne consolidam pozitia de leader pe piata produselor si echipamentelor pentru instalatii termo-sanitare, de ventilatie si aer conditionat, sa promovam calitatea si competitivitatea,sa fim orientati spre viitor si sa fim promotorii noilor tehnologii in domeniul instalatiilor, sa devenim un model de profesionalism si responsabilitate.

VALORI:
Profesionalismul, eficienta, flexibilitatea, onestitatea, corectitudinea si protejarea mediului inconjurator sunt valorile in care credem si pe care le respectam atat in activitatea nostra, cat si in relatiile cu partenerii.