Aboneaza-te la Newsletter

Nu trimitem spam!

Furnizorii nostri

Login Distribuitori

Despre Noi

Companie


Infiintata in anul 1993 in Campina, un oras industrializat situat strategic in centrul Romaniei , ROYAL N este o companie specializata, recunoscuta in Romania, ce are ca obiect de activitate importul, comertul si distributia unei game complete de produse si echipamente pentru instalatii termice, sanitare, de ventilatie si aer conditionat, precum si o gama larga de servicii aferente. ROYAL N este lider de piata in Romania in ceea ce priveste distributia de produse si echipamente complete pentru instalatii termice, sanitare, de ventilatie si aer conditionat.

Distributie


ROYAL N promoveaza in Romania cele mai noi tehnologii si produse din domeniu.

Cu o experienta de 20 de ani in domeniul importului si distributiei, RoyalN reuseste cu succes sa ofere celor peste 450 de clienti activi de pe intreg teritoriul Romaniei un portofoliu cu peste 60 de grupe de produse aflate pe stoc. Compania noastra asigura produse pentru instalatii, consultanta si service companiilor profesioniste specializate in domeniul instalatiilor (revanzatori, firme de distributie, de montaj sau de constructii, retele DIY). ROYAL N are o legatura stransa cu instalatorii din Romania, pentru care organizeaza prezentari tehnice, informandu-i despre noutatile in domeniu si ajutandu-i sa puna in practica noile tehnologii.

Service


ROYAL N SERVICII este o alta companie a grupului ce ofera servicii complete de proiectare, ofertare, montaj si service autorizate de producatori si autoritati pentru toate echipamentele comercializate.
 

Certificari


ROYAL N este reprezentata de o echipa de profesionisti dedicati, cu o experienta indelungata in domeniu. Compania ROYAL N importa, comercializeaza si distribuie un numar mare de marci de prestigiu pentru care asiguram servicii complete, incluzand: proiectare, montaj/instalare, punere in functiune, service/reparatii, autorizarea functionarii/verificare periodica, servicii pentru care detinem autorizatii ISCIR conform PT A1/2010 si PT C4/2010. Companiile noastre au implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001/2000.