Aboneaza-te la Newsletter

Nu trimitem spam!

Furnizorii nostri

Login Distribuitori

Noutati

Protherm isi extinde gama de produse cu noile sisteme solare HelioPlan

Sambata 07 Septembrie 2013
Noile panouri solare Protherm HelioPlan acum si in Romania
Detalii

Protherm lanseaza noile centrale in condensatie Lynx Condens

Vineri 06 Septembrie 2013
Noile centrale Protherm Lynx Condens de 24 kw si 28 kw
Detalii

Noile centrale termice FONDITAL

Joi 13 Iunie 2013
ANTEA, FORMENTERA SI ITACA: TEHNOLOGIE AVANSATA, INOVATIE SI DESIGN PENTRU NOILE MODELE DE CENTRALE FONDITAL

Din punct de vedere tehnic evoluate, din punct de vedere estetic elegante, in cateva cuvinte inovative dar si simple in utilizare. Sunt Antea, Formentera si Itaca varfurile de lance a noii game de centrale termice dezvoltate de compania Fondital din Brescia Italia, lider mondial in productia de radiatoare din aluminiu turnate sub presiune, de 10 ani producator de centrale termice, astazi oferind sisteme de incalzire complete si integrate.
Detalii

Royal N este importator direct RBM Italia!

Luni 15 Aprile 2013
Descopera o gama larga de produse marca RBM Italia: robineti termostatati pentru radiatoare, regulatoare-reductoare de presiune, supape de siguranta, aerisitoare, robineti sfera, robineti tur si retur, filtre Y, clapete de sens, incalzire prin pardoseala.

Gama RBM este intr-o evolutie continua si ofera solutii pentru sisteme moderne de incalzire si instalatii. Pentru RBM increderea clientilor este importanta si din acest motiv dispune de o echipa de cercetare pentru crearea de produse cat mai potrivite pentru piata mondiala.
Detalii

Royal N este importator direct Fondital Italia!

Marti 02 Aprile 2013
Fondital este in prezent lider mondial pe piata radiatoarelor din aluminiu. Elegante si functionale, modelele de radioatoare Fondital se integreaza in orice casa, au un design elegant si inovator pentru a se potrivi cu stilul oricarei camere. Confortul este 100% garantat!

Cat despre centralele Fondital, acestea se gasesc intr-o gama larga potrivita pentru fiecare camin. Concepute cu scopul de a minimiza emisiile de poluare si consumul, respect fata de natura si pentru a satisface fiecare nevoie, centralele Fondital sunt de diferite puteri, conventionale si in condensatie. 100% confort in familie!
Detalii