Furnizori

ROYAL N realizeaza parteneriate de lunga durata cu producatorii echipamentelor pe care le comercializeaza. ROYAL N doreste sa fie unul dintre cei mai buni furnizori interni de produse pentru instalatii, de aceea calitatea produselor si a serviciilor, precum si grija pentru mediu sunt preocuparea noastra principala.

Acordam o mare atentie echipamentelor de instalatii cu eficienta ridicata, care folosesc energiile regenerative si echipamentelor pentru imbunatatirea calitatii si tratarea apei. Urmarim cu atentie trendul in instalatii si incercam sa implementem in Romania noile tehnologii si produse.

Dintre marcile importate si distribuite mentionam:

PROTHERM

Protherm este una dintre cele mai importante companii din industria de incalzire din Europa Centrala si de Est. Protherm produce produse fiabile de peste 20 de ani, produsele care au un atribut principal în comun: capacitatea de a demonstra excelența lor, zi de zi.
Detalii

Vaillant

De peste 135 de ani, Vaillant a stabilit standardele pe piata sistemelor de incalzire. Fiecare produs Vaillant nou, a revolutionat domeniul comfortului casnic.

Chiar daca Vaillant este numarul 1 în Europa la productia de boilere si centrale termice, inovatia ramane pe primul loc. Produsele Vaillant au atins cel mai mare grad de eficienta si de reducere a emisiilor de noxe dezvoltand o reputatie de invidiat pentru performanta, calitate si fiabilitate.

In acelasi timp Vaillant continua sa investeasca in dezvoltarea de tehnologii noi pentru simplificarea instalatiilor, functionarii si intretinerii, iar operatiunile zilnice sa devina din ce in ce mai simple.
Detalii

SAUNIER DUVAL

De peste 100 de ani Saunier Duval fabrica produse durabile ce au in comun capacitatea de a-si dovedi excelenta zi de zi. Echipele de cercetare dezvoltare lucreaza pentru a satisface nevoile dumneavoastra de incalzire, racire si apa calda menajera, in functie de tipul de locuinta si de modul de viata.
Detalii

Viessmann

Grupul Viessmann, cu peste 7000 de angajati este unul dintre principalii producatori de echipamente de incalzire la nivel mondial si detine cea mai bine vanduta marca de cazane de pardoseala din Europa.
Detalii

FONDITAL

FONDITAL este universal recunoscut ca marca lider in sisteme de incalzire domestice, toate extrem de fiabile si concepute pentru economisire de energie, accesibilitate si respect pentru mediul inconjurator.

In ultimii ani, FONDITAL a cunoscut o crestere semnificativa, in special datoria extinderii instalatiilor de productie si i a punerii in aplicare a sistemelor robotizate organizate in insule de lucru independente cu management integrat, operatorii actionand numai in calitate de controlori si supervizori.
Detalii

Ariston

Ariston Thermo Romania SRL este filiala a Ariston Thermo Grup, lider international in productia si furnizarea unei game complete de echipamente si servicii destinate incalzirii si producerii de apa calda menajera.
Detalii

Bosch

Firma Robert Bosch SRL este reprezentanta in Romania a Grupului Bosch, unul dintre cele mai mari grupuri din domeniul industrial privat, avand aproximativ 270.000 de angajati si o cifra anuala de afaceri de peste 38,2 miliarde de EURO.
Detalii