Aboneaza-te la Newsletter

Nu trimitem spam!

Furnizorii nostri

Login Distribuitori

Tesy

TESY este o companie bulgara care a fost infiintata in 1990, facand parte din holdingul Ficosota. Aceasta companie se numara printre producatorii cei mai mari de aparate de incalzit pentru uz casnic si apei menajere din Europa, fiind si primul producator de cazane pe gaz in Bulgaria.
TESY are grija de caldura si confortul clientilor sai din peste 50 de state din cele 5 continente, avand clienti din Europa, Asia, Africa, Australia si America de Sud . Prin realizarea produselor sale si impunerii pe piata a marcii comerciale TESY - the comfort generation, compania a castigat o pondere considerabila din pietele din Japonia, Danemarca, Ucraina, Romania, Serbia, Italia, Rusia, Bulgaria, etc. TESY se numara printre companiile dotate cu echipamente dintre cele mai moderne din domeniul fabricarii aparatelor de incalzit pentru uz casnic si incalzirii apei menajere. Compania dispune de asemenea de o linie absolut automatizata pentru suduri cu plasma care se folosesc la sudarea rezervoarelor de
apa, precum si de o combinatie ultramoderna de utilaje pentru executarea acoperirilor din sticla-ceramica la rezervoarele de apa ale boilerelor TESY. Are de asemenea si o linie cu o productivitate inalta pentru fabricarea radiatoarelor electrice cu ulei, si un conveier automatizat in intregime pentru asamblarea cazanelor pe gaz, fiind folosita o tehnologie noua care dateaza din anul 2007, avand si un sistem de incercare si control suta la suta asupra produselor fabricate.