Aboneaza-te la Newsletter

Nu trimitem spam!

Furnizorii nostri

Login Distribuitori

IPB Banninger

La Conex Bänninger producem accesorii sanitare pentru aplicații casnice, comerciale si industriale, lucram cu clientii in instalatii sanitare, HVAC, de refrigerare, si întreprinderi medicale. Abordarea noastra pasionata si inovatoare pentru proiectarea si fabricarea de accesorii sanitare pentru utilizare cu componente de cupru si otel, carbon, plastic si inox ne face un lider mondial in acest domeniu.

Dar noi nu producem doar accesorii sanitare. Ne straduim pentru excelenta in tot ceea ce facem si pentru a construi relatii puternice si stranse cu clientii nostri prin oferirea celor mai bune solutii tehnice, de vanzari si asistenta pentru clienti.

La fel ca la producerea de accesorii tradiționale, la Conex Bänninger ne mandrim cu solutiile innovative pe care le cream. Am dezvoltat game cum ar fi > B <Press, Copper Push-Fit si Conex Push-Fit, care ofera solutii de instalare fara flacara. Acestea sunt rapide si usor de instalat, economisind costuri si oferind o solutie, sigura, de lunga durata si fara scurgeri.