Aboneaza-te la Newsletter

Nu trimitem spam!

Furnizorii nostri

Login Distribuitori

Viessmann

Grupul Viessmann, cu peste 7000 de angajati este unul dintre principalii producatori de echipamente de incalzire la nivel mondial si detine cea mai bine vanduta marca de cazane de pardoseala din Europa.

Sistemele de incalzire Viessmann stabilesc noi standarde. Cercetarea si dezvoltarea reprezinta baza realizarii noastre. Impreuna cu experti din institutii stiintifice, inginerii nostrii concep sistemele de incazire ale viitorului, incepand cu cazanele cu emisii foarte reduse de noxe, continuand cu utilizarea eficienta a surselor regenerabile de energie, si pana la sistemele complet automatizate, controlate prin internet sau wap.

In Romania, Grupul Viessmann a infiintat in anul 1998 o reprezentanta proprie din dorinta de a fi cat mai aproape de clientii din tara.

Inca de la inceput, Viessmann si-a asumat dificilul rol de a familiariza piata din Romania cu tehnologia de varf. Viessmann are in prezent o pozitie solida pe piata sistemelor de incalzire din Romania, fiind recunoscut la ora actuala ca producator de elita in aceasta bransa.

Prin orientarea permanenta catre inovatie si imbunatatirea performantelor, Viessmann isi asuma si in Romania rolul de deschizator de drumuri in tehnica de incalzire.