Aboneaza-te la Newsletter

Nu trimitem spam!

Furnizorii nostri

Login Distribuitori

Tece

TECE a luat fiinta in anul 1955 pornind de la experienta acumulata prin practica de catre un birou de proiectare. Cultura tehnica se pastreaza si astazi, iar solutiile oferite sunt dezvoltate pornind de la nevoile practice ale specialistilor in domeniu, avand la baza intrebarea: “Poate fi facut mai bine, mai repede, mai usor si mai atractiv ?

TECE este o companie de dimensiuni medii, condusa de catre proprietari si este definita de oamenii implicati. Cultura organizationala este una pe termen lung, presupune o crestere controlata si se bazeaza pe filozofie axata pe principiul apropierii de client.

TECE produce si comercializeaza o gama larga de produse tehnice cu aplicatii domestice, atat in Germania cat si la nivel mondial, avand ca strategie dezvoltarea unor relatii durabile pe termen lung cu partenerii sai. Si pentru ca experienta ne-a demonstrat ca practica este cea mai buna modalitate de dezvoltare a produselor, partenerii nostri sunt consultati permanent in ceea ce priveste dezvoltarea noilor produse.