Aboneaza-te la Newsletter

Nu trimitem spam!

Furnizorii nostri

Login Distribuitori

Distributie

ROYAL N promoveaza in Romania cele mai noi tehnologii si produse din domeniu.

Cu o experienta de 20 de ani in domeniul importului si distributiei reuseste cu succes sa ofere celor peste 450 de clienti activi de pe intreg teritoriul Romaniei un portofoliu de peste 60 de grupe de produse aflate pe stoc. Compania noastra asigura produse pentru instalatii, consultanta si service companiilor profesioniste specializate in domeniul instalatiilor (revanzatori, firme de distributie, de montaj sau de constructii, retele DIY). ROYAL N are o legatura stransa cu instalatorii din Romania, pentru care organizeaza prezentari tehnice, informandu-i despre noutatile in domeniu si ajutandu-i sa puna in practica noile tehnologii.

Royal N vine in intampinarea clientilor sai printr-o retea de distibutie bine organizata, constand in 4 depozite (Campina, Bucuresti, Buzau si Satu Mare) coordonate fiecare de catre un director zonal, care au propria logistica adaptata zonei si care acopera intreg teritoriul Romaniei, precum si printr-o echipa dedicata de 44 de persoane, dintre care 17 sunt implicate direct in procesul de vanzare. Royal N ofera clientilor sai si posibilitatea livrarii prin flota auto proprie constand in 19 autovehicule comerciale cu routing predefinit.

Fiecare firma partenera este alocata unuia dintre managerii de zona care, impreuna cu colegii din departamentele logistica si facturare, asigura tot suportul necesar de la preluarea comenzii si pana la livrare.